Húsvét

2023.04.10. 11:26

Nyusziformát rajzolt a szandaszőlősi túra útvonala

Húsvét vasárnap rendezték meg Szolnokon a szandaszőlősi városrészben a Családi tojás (tor)túrát. A kalandozás remek ünnepi szórakozást kínált a résztvevőknek.

R. Á.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A szandaszőlősiek idén is a tojások nyomába eredtek. 

Vasárnap rendezték meg a Családi tojás (tor)túrát, ahol természetesen senkinek nem kellett tortúrát átélnie, sokkal inkább kellemes élményekkel gazdagodtak a résztvevők. A játék lényege a korábbiakhoz hasonló volt, a városrészben elhelyezett tojások QR kódja alapján lehetett végighaladni az állomásokon. 

Volt aki biciklivel, mások rollerrel és görkorival indultak útnak, de voltak olyanok is, akik egyszerűen csak nyúlcipőt húztak és gyalog vágtak neki. A túra nagyjából öt kilométer hosszú volt, s ha valaki GPS alapján rögzítette azt, akkor egy nyusziformát rajzolhatott meg.

A túra útvonala
Fotós: Kis Melinda

A jó hangulatú kalandozásnak nem volt tétje, a szórakozást, a barangolást, a család együttlétét és nem utolsó sorban a szűkebb lakókörnyezet megismerését szolgálta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában