Összefoglaló

2023.05.04. 20:40

Édesanyákat vernek át az online csalók a Jászkunságban – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Őrült maskarákban vonultak fel a Terplán végzős diákjai Jászberényben. A hivatalos ballagás és az érettségi vizsgák előtt még egy kicsit lazítottak a fiatalok.

Új buszmenetrendet dolgozott ki a Volánbusz Zrt. Szolnokon. A változásokat internetes útvonaltervezőben ismerhetik meg az érdeklődők.

A kunok történetével is megismerkedhettek a Pécsi Tudományegyetem tagjai Karcagon. A vendégek betekintést nyerhettek a Bengecseg Alapítvány Gazdaház-projektjébe, valamint a város gazdálkodásába is.

Szinte történelmi mértékben csökkent a bűncselekmények száma tavaly Törökszentmiklóson.

Anyukák figyelem! Gyermekholmik megvétele ürügyén támadnak az online ragadozók! Babaruha, kiságy, gyermekjáték – ezek látszólagos megvásárlásával vertek át több vármegyei édesanyát is, akiket kamu banki oldalra vezettek, majd az adataikat felhasználva megloptak az internetes csalók.

A tószegiek megszerették Misit, a pecások közt sétálgató, halat kéregető fehér gólyát. De igazából már kérnie sem kell: a horgászok maguktól kínálják a barátságos madarat.

Ökológus tartott előadást Szolnokon az NHSZ meghívására. Dr. Gyulai Iván ökológus, biológiai-kémia szakos tanár, az Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány elnöke, az intézet igazgatója tartott előadást a minap Szolnokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában