Szoljon podcast

2023.05.16. 18:21

Ének, zene és tánc kategóriában is megmutathatták tehetségüket a gyermekek Szolnokon

A Szolnok Városi Óvodák idén is megszervezte a Ovi-dobogó Tehetség Seregszemle elnevezésű vetélkedőt a Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskolában. Az eseményen 8 tagintézmény 59 óvodása mutatta meg magát zene és tánc kategóriában. A rendezvény részleteiről Nagy Brigitta, a Szolnok Városi Óvodák pedagógiai, szakmai és koordinációs igazgatóhelyettese számolt be.

Köllő Judit

Az idei esemény a Hangok napja elnevezést kapta

Forrás: Szolnoki Városi Óvodák

– Hagyományainkhoz híven 5 éve seregszemlét tartunk az Ovi-Dobogó program keretében – fejtette ki hírportálunknak Nagy Brigitta igazgatóhelyettes. – Az idei esemény a „Hangok napja” elnevezést kapta, ahol a csöppségek ének, zene és tánc kategóriában csillogtathatták meg tehetségüket. A rendezvényen 8 tagintézmény 59 ovisa mutathatta meg magát. Ahogy minden esztendőben, idén is fontos volt számunkra, hogy a gyermekek megmutathassák a bennük rejlő tehetséget.

Az eseményen idén is Tücsök Tódor kabalafigura szerepébe bújva Szabóné Susa Orsolya, a Szolnok Városi Óvodák szakmai koordinátora biztatta és segítette a gyermekeket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában