Összefoglaló

2023.05.11. 21:30

Forgalommal szemben hajtott egy sofőr az M4-esen – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Megkezdődhet az Abony főterén álló második világháborús emlékmű felújítása. Az ikonikus alkotásra száznyolc új név is felkerül majd. Köztük Bejczy József vadászpilótáé is, aki 1944 novemberében Abonynál esett el.

Pénzhez juthatnak az önkéntes mentőszervezetek, üzemanyagra, eszközökkel kapcsolatos kiadásoka és oktatásra is kérhetnek összegeket a katasztrófavédelemtől.

A forradalmár költő születésének 200. évfordulója alkalmából látogatott el csütörtökön Jászárokszállásra a Petőfi Irodalmi Múzeum vándorkiállítása, a Petőfi-busz.

Megható pillanatok: visszakapta a Tiszából kihúzott biciklijét a szolnoki kisfiú.

A Szolnoki Járási Ügyészség hatóság félrevezetésének vétsége miatt emelt vádat azzal a 26 éves tiszaföldvári férfival szemben, aki rendőrautóval akarta hazavitetni magát a szombat esti buliból, miután a barátai otthagyták.

Egy fiatal jászfényszarui férfit tartóztattak le, aki erőszakkal vett el egy kerékpárt egy helybélitől. A rendőrség keresi a bicikli tulajdonosát.

Hatalmas fű, gondozatlan udvar miatt bosszankodik a kunszentmártoni Batthyány utca egyik lakója. Utánajártunk és kiderült, hogy birtok-, és ingatlanviták esetén, a problémával a jegyzőhöz kell fordulni.

Legalább 110 kilométer per órával száguldozott egy hetven év körüli férfi a forgalommal szemben az M4-es belső sávjában Budapest és Szolnok között a kora délutáni órákban – erről egy arra autózó férfi tett közzé egy posztot közösségi oldalán, aki a kamikaze sorőrrel a ceglédi lehajtónál találkozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában