Galériával / Szolnok

2023.05.01. 19:55

Hamisítatlan majálisi forgataggal várták a családokat az Ormos Imre parkba - videóval

Kiváló hangulatú rendezvénynek adott otthont az Ormos Imre Park május elsején. Az ott zajló programok a hagyományos majálisok hangulatát idézték. Zenés-táncos produkciók és számtalan fellépő kápráztatta el az eseményre kilátogatókat.

Köllő Judit

Remek hangulatban telt az idei majális

Fotó: Kiss János

– Őszintén szólva kissé aggódtam a helyszínváltoztatás miatt, hiszen megszoktam, hogy ha majális, akkor irány a Tiszaliget – mesélte a kétgyermekes szolnoki édesanya, Endrődi Emese, akivel hétfőn a szolnoki Ormos Imre parkban találkoztunk. 

– Most viszont már úgy gondolom, hogy kitűnő választás volt ez a helyszín, hiszen egy igazán rendezett és tiszta környezetben ünnepelhetünk, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják elfoglaltságukat. Külön öröm számomra, hogy több csúszda és ugrálóvár is várta a gyermekeimet, hiszen azt kifejezetten kedvelik az ilyen rendezvényeken. Mi a férjemmel pedig a csavart fagyira és nyalókára szavaztunk. 

 

Ádám Csaba szervező, a Tallin-Alcsi Városrészért Egyesület elnöke és segítői már reggel fél hatkor megkezdték a készülődést a rendezvényre.

– Igen korán munkához láttunk, melynek meg is lett az eredménye, hiszen már délelőtt tizenegy óra körül 1500 látogató kereste fel a rendezvényt – vázolta a délelőtt történéseit Ádám Csaba. 

– Úgy gondolom, az idei majális bebizonyította, hogy az Ormos Imre Park kifejezetten alkalmas ilyen nagyszabású rendezvények befogadására is. Hiszen egész nap kézműves foglalkozások, gyermekprogramok, a színpadon helyi- és környékbeli előadók várták az érdeklődőket – emelte ki a Tallin-Alcsi Városrészért Egyesület elnöke.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában