Már lehet jelölni

2023.05.05. 12:57

Ismét keresik az Év orvosát a Jászkunságban

Május végéig várja a Magyar Orvosi Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Szervezete a jelöléseket az Év orvosa címre.

Molnár-Révész E.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Idén is várja a Magyar Orvosi Kamara vármegyei szervezete azokat a megindító betegtörténeteket, melynek alapján kiderülhet, ki érdemli meg tavalyi munkája alapján az Év orvosa címet.

– Az év orvosa díjra azok jelölhetnek, akik saját, vagy hozzátartozójuk tavalyi gyógyításának konkrét esetét megírják, bemutatva egy vármegyénkben dolgozó, kamarai tagsággal rendelkező orvos kiváló szakmai munkáját, lelkiismeretességét – tájékoztatott dr. Molnár Ferenc, a Magyar Orvosi Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Szervezetének elnöke.

Mint mondta, a betegtörténeteket 1-2 oldal terjedelemben a [email protected] e-mail címre vagy a Szolnok, Konstantin út 44/a. címre várják 2023. május 30-ig. Bővebb információ a szolmok.hu honlapon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában