Tragédia

2023.05.23. 06:55

Jászberényi férfi a szlovákiai buszbaleset áldozata

Jászberényi volt a május 15-én történt szlovákiai buszbalesetben elhunyt sofőr.

Illés Anita

A baleset helyszíne a szlovákiai Jókút közelében

Forrás: MTI/AP/TASR

Fotó: Michal Svítok

Sajtóinformációk szerint jászberényi volt az egyetlen halálos áldozata a múlt héten történt szlovákiai balesetnek a D2-es autópályán. A magyar nyugdíjasokat szállító busz kamionnal ütközött, melynek következtében egy ember meghalt, 37-en könnyebben, 21-en pedig súlyosan megsérültek. 

A busz váltósofőrje egy 56 éves jászberényi férfi volt, aki vezetésoktatóként és buszsofőrként dolgozott. A közösségi oldalán található képek arról tanúskodnak, hogy egy életvidám, pozitív kisugárzású, aktív társasági életet élő, sportszerető embert gyászol most a családja. Az egész várost megrázta a szörnyű tragédia. Barátai, kollégái és ismerősei a család gyászában osztozva fájó szívvel búcsúznak tőle a közösségi oldalon. A hírek szerint a busztársaság vezetője megerősítette, hogy munkatársuk a baleset áldozata, de a folyamatban lévő nyomozásra való tekintettel nem árult el részleteket a tragédiáról.  


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában