Csorba Kupa

2023.05.17. 19:14

Katus Attila mutatta be az új kondiparkot Kuncsorbán

Harminckilencedik alkalommal rendezték meg a Csorba Kupát. Egy kondiparkot is felavattak az eseményen.

R. Á.

Katus Attila aerobik órát tartott a vállalkozó kedvű kuncsorbaiaknak

Forrás: Beküldött fotó

A hűvös időjárás ellenére sokan kilátogattak a 39. Csorba Kupára az elmúlt hétvégén. A település egyik legfontosabb, hagyományokkal rendelkező eseményén mozgásban ezúttal sem volt hiány, de a sportos programok mellett a gasztronómia és a kultúra is jelen volt a jó hangulatú napon.

Az idei program különleges volt, hiszen annak keretében egy vadonatúj kondiparkot is átadtak. A szabadtéri tornapálya az Életminőség javítását célzó fejlesztések Kuncsorba településen című komplex projekt keretében készült el, mely emellett vízgazdálkodási beavatkozásokat, zöldinfrastruktúra fejlesztéseket, valamint közösségi, kulturális, sporttal kapcsolatos fejlesztéseket is tartalmaz.

Katus Attila gyakorlatokat mutatott be az új eszközökön, s életmódtanácsadással is várta a helyieket
Forrás: Beküldött fotó

Az új létesítmény eszközeinek használatát igazán szakavatott sportoló mutatta be az érdeklődőknek. Katus Attila személyi edző, életmód-tanácsadó amellett, hogy gyakorlatokat végzett az eszközökön, aerobik órát és életmód tanácsadást is tartott a jelenlévőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában