Kunszentmárton

2023.05.24. 13:21

Kétszer is fordítva hajtott be a körforgalomba egy idős férfi a 442-es főúton

Megkérdezték rosszul van-e, amire azt felelte, hogy eltévedt.

Mészáros Géza

Alig akad nap, hogy egy figyelmetlen járművezető ne okozna veszélyhelyzetet közútjainkon. Leginkább azok a sofőrök jelentenek gondot a szabálykövető forgalomnak, akik járműveikkel a kötelező menetiránnyal szemben haladnak. Egy újabb ilyen esetre hívta fel a figyelmet a Szolnok és környéke útinform Facebookos csoport egyik követője szerdán.

„Vigyázzatok! Egy bácsi Kunszentmárton felől Tiszaföldvár felé tart. Kétszer is fordítva ment a körforgalomban, aztán a homoki vasútnál leállt” – posztolta, majd így folytatta: „Kérdeztem, hogy rosszul van-e. Azt mondta, eltévedt. Öcsödi és Tiszaföldvárra megy. Cikázott az úton, én pedig értesítettem a 112-t”.

Egyelőre nem kaptunk információkat arról, hogy az idős járművezető biztonságosan hazaért-e, vagy a járőrök valahol megállították és segítettek-e neki. Csak remélni tudjuk, hogy az esetet mindenki baj nélkül megússza…

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában