Szoljon podcast

2023.05.13. 19:55

Philip Mercédesz Ágnes: A gyermekeknek már pici korukban is érdemes látniuk, hogy apu és anyu hol vásárol

Philip Mercédesz Ágnes mindenkit arra buzdít, hogy fedezzük fel a helyi termékek közösségének csodálatos világát, és élvezzük a friss, egészséges és fenntartható élelmiszerek ízét.

Daróczi Dorottya

Vendégünk: Philip Mercédesz Ágnes.

Forrás: Szoljon.hu

A helyi termékek közössége, azaz a kosár közösség egy olyan kezdeményezés, melynek célja a helyi termelők és fogyasztók összekapcsolása, az élelmiszeripari termékek minőségének javítása, valamint a környezetvédelem előremozdítása.

A közösség a helyi termelők által előállított friss, egészséges és fenntartható termékek értékesítésére szakosodott, melyek közvetlenül, de maximum negyven kilométeres körzetből a fogyasztókhoz kerülnek.

Beszélgetésünkből kiderül, miért is hasznosak a kosár közösségek, milyen elvek és célok alapján működnek, illetve hogy Szolnokon és vonzáskörzetében mennyire népszerű ez a kezdeményezés. Podcastvendégünkkel, Philip Mercédesz Ágnessel, a Jóllét Műhely Egyesület egyik tagjával Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő beszélgetett.

A beszélgetést Spotify és YouTube csatornánkon is meghallgathatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában