Gyermeknap

2023.05.06. 09:00

Tehetséges gyermekeket keresnek Miklóson

Május 22-ig lehet jelentkezni a Tehetségek Pódiuma 2023. című tehetségkutatóra Törökszentmiklóson, melyet gyermeknap alkalmából hirdetett meg az önkormányzat és az Ipolyi Arnold Közművelődési Központ.

M. R. E.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Óvodások és általános iskolások jelentkezését várja az önkormányzat és az Ipolyi Közművelődési Központ a Tehetségek Pódiuma 2023 nevű programra, melyet a Klein-Lábassy Kultúrkúriában tartanak május 28-án, 13 és 15 óra között a városi gyermeknapon. A zsűri külön értékeli majd az óvodások, az alótagozatosok, illetve a felsősök produkcióit. A versenyre ének, vers vagy próza, tánc, hangszeres produkció, és egyéb kategóriában is lehet jelentkezni, május 22-ig.

A jelentkezési lapot online formában, valamint papír alapon is ki lehet tölteni, az űrlap jelenleg az Ipolyi Közművelődési Központ információs pultjánál kérhető, de hamarosan az iskolákban és az óvodákban is elérhetővé válnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában