Segítségnyújtás

2023.05.17. 19:14

Újabb támogatást kaptak a mezőtúri uszoda működtetéséhez

A megemelkedett üzemeltetési költségek kifizetéséhez járul hozzá az a támogatás, mely a Városi Strandfürdő és Fedett Uszodához érkezett Mezőtúron.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

Enyhülhetnek a város anyagi terhei, ugyanis újabb támogatás érkezett a Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda megemelkedett üzemeltetési költségeinek fedezésésre.

– Úgy tűnik, eredményesek voltak a tárgyalások, amit az ügyben folytattunk. A napokban érkezett a jó hír, miszerint az április 1. és szeptember 30. közötti időszakra vonatkozóan, a megemelkedett üzemeltetési költségekre a Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda több mint tizenegy millió forint vissza nem térítendő támogatást kap – adta hírül a városvezető. Szűcs Dániel kiemelte, hogy a tehetséges fiatal úszók és vízilabdázók, valamint a város lakossága miatt is fontosnak tartja, hogy mindent megtegyenek a fürdő és uszoda zavartalan működése és fejlesztése érdekében.

Az elmúlt hónapokban, a jelenlegi támogatással együtt már több mint 27 millió forint érkezett a működési költségekre 

– tette hozzá a polgármester, aki posztjában köszönetet mondott Herczeg Zsolt országgyűlési képviselőnek és dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkárnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában