Cukiságbomba

2023.06.09. 07:30

Áramelosztó szekrénybe szorult kiscicát mentettek Jászberényben - videóval

A cukiság nem véletlenül kapta a Mázli nevet.

Illés Anita

Bajba jutott fekete-fehér kölyökmacskát mentettek meg Jászberényben

Forrás: Jászberényi Ebrendészeti telep gazdi keresői Facebook-oldal

Bajba jutott egy fekete-fehér cuki kölyökmacska Jászberényben. Egy járókelő vette észre a kis jószágot és segítséget kért a Jászberényi Ebrendészeti telep munkatársaitól, majd értesítették az MVM munkatársait és a tűzoltókat.

– Az MVM kiérkezésekor kiderült, hogy az áramelosztó szekrény nem hozzájuk tartozik, így már a Vízmű is kivonult a helyszínre. A doboz aljában lévő hosszú vájatban volt a kicsi. Az MVM egyik munkatársa kitartóan próbálta egy törölköző segítségével kihorgászni a ciciát, de az nem kapaszkodott bele a „kötélbe” – számolt be az esetről a Jászberényi Ebrendészeti telep gazdi keresői közösségi oldal. Megtudtuk, végül a jászberényi tűzoltók közreműködésével, egy befogórúd segítségével mentették ki az áramelosztó szekrénybe szorult kiscicát. Az ebrendészeti telep munkatársai köszönetet mondtak mindenkinek, hogy nem hagyták cserben a kis szőröst. A cukiságnak nagy mázlija volt, ezért nem véletlenül kapta a Mázli nevet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában