Galériával

2023.06.29. 20:30

Elismeréseket adtak át a jászberényi kórház Semmelweis-napi ünnepségén – videóval

A csapatmunka ereje az egészségügyben felbecsülhetetlen.

Illés Anita

Az egészségügyi dolgozókat köszöntötték a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház Semmelweis-napi ünnepségén

Fotó: Pesti József

A Semmelweis-nap és az Ápolók Napja alkalmából tartottak ünnepséget csütörtök délután a Déryné Rendezvényházban. A Jászberényi Szent Erzsébet Kórház rendezvényét dr. Csiki Zoltán főigazgató nyitotta meg, majd Pócs János országgyűlési képviselő köszöntötte az egészségügyi dolgozókat. A honatya személyes tapasztalataiból merítve méltatta a kórházi dolgozók szenvedéllyel, feltétlen szeretettel végzett munkáját. 

Dr. Badari Ágnes főorvos ünnepi beszédében felidézte a világhírű magyar orvos, Semmelweis Ignác életművét, aki ma is példaként szolgál az ágazatban. 

– Csapatban dolgozunk. Ha egy célért mindenki egy emberként dolgozik, akkor nagy dolgokat valósíthatunk meg. A jó csapatmunka felbecsülhetetlen a betegellátásban – hangsúlyozta dr. Badari Ágnes. 

Hagyományosan ebben az évben is a magyar egészségügy napjához kapcsolódva adták át a kiváló szakmai munkáért járó elismeréseket, díjakat. Semmelweis-napi emlékéremben részesült: dr. Badari Ágnes, Sipos László, Horti Istvánné, Törőcsikné Nagy Szilvia, Farkas Orsolya, Tariné Tóth Melinda, Nagy Sándor és Bulyáki Edit.

Életműdíjjal ismerték el Vargáné Gyurkó Ágnes endoszkópos szakasszisztens több mint négy évtizedes kitartó, lelkiismeretes munkáját. 

Főigazgatói dicséretet kapott Lőrincz Attila, Kubas Eleonóra, Halasiné Kővágó Éva, Muntyán Tamásné, dr. Köles Zsuzsanna, dr. Vaida Nicolae Stefan, Székely Katalin, Gulyás Rita, Péter Sándor, Gömöri János. 

Címzetes főorvosi kinevezésben részesült dr. Balogh Marianna, dr. Herczegh Katalin, dr. Ragó Edit, dr. Martonos Éva és dr. Váradi István. 

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara kitüntetését Kovács Istvánné kapta. 

Az ünnepséget a Jászság Népi Együttes táncosainak műsora gazdagította.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában