Fejlesztések

2023.06.11. 14:47

Fontos beruházások közbeszerzési eljárása indul hamarosan Püspökiben

Három fejlesztés közbeszerzési eljárása is elindul hamarosan Tiszapüspökiben, ezek mindegyike meghaladja a 100 millió forintot.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Ördögszekér Oktatóközpont, a piactér, továbbá a strandhoz vezető külterületi út felújításának közbeszerzési eljárása is elindul az elkövetkezendő napokban Tiszapüspökiben.

– Ezek mind 100 millió forintot meghaladó pályázatok, számításaink szerint nyár végén hirdetünk nyerteseket – tájékoztatott Bander József polgármester. 

Míg a Tiszapüspökiért Kör Kulturális és Sportegyesület által működtetett Ördögszekér Oktatóközpont felújítására közel 200 millió forintot nyert a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz pályázatán, a piac fejlesztésére közel 120 millió forintot nyert szintén a TOP Plusz pályázatán, a külterületi út rendbetételére pedig százhét millió forintot nyert a Vidékfejlesztési Program pályázatán az önkormányzat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában