Közösségi program

2023.06.28. 14:00

Új élményeket adott a Jászapátin szervezett zenei tábor a gyerekeknek

Huszonöt gyermek vett részt a nyári táborban, mely kreatív, játékos közösségi programokban bővelkedett.

Illés Anita

Eckhardt Gábor zongoraművész előadása zárta a zenei tábort

Fotó: Pesti József

A Rácz Aladár Zeneiskola és a Rácz Aladár Zeneiskoláért Alapítvány ötnapos zenei tábort szervezett a napokban Jászapátin, a Művészetek Házában. A gyerekek zenei foglalkozásokon, kézműves és játékos közösségi programokon vehettek részt az iskola pedagógusainak közreműködésével. Egyik alkalommal például Bonyár Judit és Hűvösvölgyi Péter előadó-zeneszerzőpáros muzsikája varázsolta el a táborozókat. 

Produkciójukban népzenei műveket és versfeldolgozásokat adtak elő különböző hangszereken. A gyerkőcök nagyon várták a kirándulás napját, amikor Budapestre utaztak, ahol Pócs János országgyűlési képviselő meghívására parlamenti látogatáson vettek részt, valamint a Margitszigeten mókáztak. Különleges zenei program zárta a tábort. 

A Rácz Aladár Zeneiskoláért Alapítvány és az Együtt Mindannyiunkért Alapítvány szervezésében június 25-én Eckhardt Gábor Liszt Ferenc-díjas zongoraművész A nagy zeneszerzők is voltak egyszer kicsik címmel tartott interaktív előadást a Pájer Antal Művelődési Házban.  


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában