Jászkunság

2023.07.13. 14:30

Az év védőnője címmel tüntették ki Bakos Ferencnét

Az év védőnője címet ítélték oda a napokban Bakos Ferencné vármegyei vezető védőnőnek. A szakember elismeréséhez dr. Berkó Attila főispán is gratulált.

Hartai Gergely

(Balról) dr. Berkó Attila főispán, Bakos Ferencné vármegyei vezető védőnő és dr. Katona Károly főigazgató

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Facebook-oldala

A Magyar Védőnők Egyesületének rangos elismerését, az Év Védőnője 2023 díjat vehette át Bakos Ferencné vármegyei vezető védőnő, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának munkatársa – tájékoztatott a kormányhivatal. 

A szervezet közölte: a Magyar Védőnők Egyesülete megalakulásának 20. évfordulója alkalmából, 2011-ben alapította az Év Védőnője Díjat. Az elismerésben évről-évre azok a védőnők részesülhetnek, akiknek munkáját a családok, kollégák, munkáltatók, és a szakfelügyelet egyaránt megbecsüli. A díjat a Védőnők Napja ünnepi rendezvényén vehette át Bakos Ferencné, akinek a kormányhivatal nevében dr. Berkó Attila főispán és dr. Katona Károly főigazgató gratulált. 

 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában