Hibaelhárítás

2023.07.14. 11:30

Hétfőtől vízhálózati munkák zajlanak a szolnoki Eötvös téri körforgalomnál, a buszokat is elterelik

Hálózati csomópont cserét végez a vízszolgáltató Szolnokon a Baross út–Eötvös téri körforgalomnál a július 17. héten. A helyszínen a vasútállomás felől becsatlakozó forgalmi sávot lezárják.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: MW Archív

Vízhálózati csomópont cserét végeznek Szolnokon a Baross út – Eötvös téri körforgalomnál a július 17. héten. 

A Víz- és Csatornaművek Zrt. munkatársai az említett helyszínen a vasútállomás felől becsatlakozó forgalmi sávban július 17. (hétfő) 8 órától július 23. (vasárnap) 24 óráig dolgoznak majd a hibaelhárításon.

A szolnoki önkormányzat sajtóosztályától kapott tájékoztatás szerint a munkálatok során az érintett forgalmi sávot teljesen lezárják, emiatt az autóbusz forgalom útvonalai átmenetileg módosulnak. A módosított útvonalakkal és az érintett buszjáratokkal kapcsolatos részleteket a volánbusz.hu oldalon lehet megtalálni.

– Néhány utcában vízszolgáltatási szünet lesz július 19-én (szerdán) reggel nyolc órától várhatóan este hét óráig – tudtuk meg az illetékesektől. Eszerint az Irgalmas utcában, a Levente utcában, a Vitéz Szathmári J. utcában, a Baross út Dr. Elek István utca és Károly Róbert utca közötti szakaszán, a Dr. Elek István utcában, valamint a Móricz Zsigmond. utcában kell vízkimaradásra számítani. Ebben az időszakban a következő ivóvíz vételezési helye állnak a lakosok rendelkezésére: Szt. László király út 3. – parkoló, Béla király út – középiskola mellett, Vitéz Szathmári J utca 4. – gyógyszertár előtt, Eötvös téri ártézi kifolyók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában