Pályázat

2023.08.25. 09:30

Lakáspályázattal segítik a fiatalok helyben maradását Jászapátin

Három lakás haszonkölcsönbe vételére lehet pályázni szeptember 1-jéig.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A jászapáti fiatalok helyben maradását támogatva lakáspályázatot hirdetett az önkormányzat. 

A Kisjárási út 11. szám alatti 1-es és 2-es lakás, valamint a Dr. Szlovencsák Imre út 41. szám alatti lakóépület haszonkölcsönbe vételére 35 év alatti, egyedülálló fiatal, illetve fiatal házaspár vagy élettársi kapcsolatban élő pár nyújthat be pályázatot szeptember elsejéig.

Fontos információ, hogy a pályázónak foglalkoztatási jogviszonnyal kell rendelkeznie a településen és részt kell vennie a projekt által szervezett rendezvényeken. 

Emellett vállalnia kell, hogy a bentlakás ideje alatt összesen húsz óra közösségi célú önkéntes tevékenységet végez Jászapátin. 

A nyertes pályázó a beköltözéstől számított maximum 24 hónapig lehet lakója az ingatlannak. A lakások komfortosak, ahol többek között mosógép, internet elérés, laptop, íróasztal, ágy, szekrény, főző- és sütőberendezés, hűtőszekrény, mosogató és konyhapult is rendelkezésre áll. Bérleti díj nincs, a közüzemi díjat a mért fogyasztás szerint fizetik a fiatalok. A pályázatról bővebb információ a város honlapján közzétett felhívásban olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában