Folyamatosak a tárgyalások

2023.08.21. 16:20

Öt céget képes befogadni Jászkarajenő ipari parkja

Az elmúlt év őszére készült el Jászkarajenő ipari övezete, melynek benépesítéséről jelenleg is folynak az egyeztetések. A helyszín összesen öt vállalat befogadására alkalmas.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Tavaly szeptemberben adták át a falu ipari parkját. A gazdasági övezetet korábban mintegy 76 millió forintból alakították ki. Palya István polgármester hírportálunk érdeklődésére elmondta, folyamatosan tárgyalnak vállalkozásokkal az üzleti zóna benépesítéséről.

– A területre bármilyen céget szívesen várunk, nem csupán a térségben működő társaságokat. Tapasztalataim szerint az itteni vállalatoknak eddig is megvoltak a megszokott telephelyei, ezért inkább a környékbeli vagy távolabbi cégek betelepedését szeretnénk elérni – fogalmazott a községvezető.

Palya István hangsúlyozta: Jászkarajenő közlekedési szempontból kiváló helyen fekszik, hiszen több nagyváros található vonzáskörzetében. Ez pedig elosztási és raktározási szempontból sem utolsó.

– Az ipari parkunk 25 ezer négyzetméteren helyezkedik el, és öt vállalkozásnak tudna otthont adni – tájékoztatott a polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában