Tanévnyitó értekezlet

2023.08.28. 15:30

Tetőt cseréltek, fűtést korszerűsítettek, kisebb karbantartási munkálatokat végeztek Szolnok óvodáiban

A Szolnok Városi Óvodák tagintézményeiben elvégezték a szokásos karbantartási és felújítási munkálatokat. Külön figyelmet fordítottak és fordítanak ezután is az udvarokon található veszélyes fák gallyazására, kivágására.

Pakainé Pusztai Nóra

Évnyitó konferenciát tartott a Szolnok városi óvódák a Városházán

Fotó: Nagy Balázs

Intézményi költségvetésből kisebb felújításokat végeztek a Szolnok Városi Óvodák. A részletekről Dévai Anita, gazdasági menedzser tájékoztatott. Mivel a Tündérkert tagintézmény megszűnik, az udvaron található játékokat áttelepítették a Pitypang óvodába.

Elmaradhatatlan a tisztasági, illetve az udvari játékok festése, az esési felületek újbóli kialakítása, valamint a rágcsáló- és rovarirtás. Ám idén kiemelt figyelmet fordítunk a veszélyes fák gallyazására, kivágására is 

– mondta. 

Fenntartói engedélyeztetés után a munka a Pitypang, a Kertvárosi és a Kolozsvári tagintézményben még folytatódhat.

– Szükséges néhány helyszínen az udvari játékok szakipari javítása és a Szapáry úti óvoda kerítésének cseréje, melyhez az anyag már rendelkezésre áll – sorolta.

A tapasztalatok szerint az intézmények műszaki állapotára az idő is hatással van, az épületek egy része elöregedő, ehhez kapcsolódóan cserélték ki a Hétszínvirág óvoda tetőszerkezetét, a másik épületben a fűtést korszerűsítették, a Munkácsy úton a csatornarendszert javították, míg a Kolozsvári esetében garanciális javításra volt szükség. 

Mindeközben, a napokban a Kertvárosi óvodában jótékonysági koncerten gyűjtöttek az nyílászárócserére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában