Szoljon podcast

2023.08.22. 12:11

Több zsáknyi kutyatápot adományozott a szolnoki menhelynek az áruház – galériával

Hosszú évek óta kiemelt támogatást nyújt az Auchan áruház a Szolnok Városi Állatotthonnak. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a felelős állattartásra és az önkéntes segítségre.

Köllő Judit

A tavalyi évben összesen 3,5 tonna tápot ajándékozott az áruház a szolnoki menhelynek

Fotó: Mészáros János

Kedd délelőtt több zsáknyi száraz kutyatápot szállítottak a szolnoki menhelyre, ahol Baracsi-Hetrovicz Petra, az áruház vásárlói kapcsolatokért felelős senior managere hangsúlyozta: kiemelt projektnek számít ez a tevékenység a cégüknél.

– Több éve kapcsolatban állunk a Szolnok Városi Állatotthon Alapítvánnyal – mondta a senior manager.  – Ezentúl kéthavonta lehetőséget biztosítunk arra, hogy vásárlóink jobban megismerjék a menhely tevékenységét. A nálunk megvásárolt kutyatápokkal támogathatják a szervezetet. Mai látogatásunk során pedig dolgozóinkkal felérképezzük a menhely működését, hogy lássák, mennyire fontos a felelős állattartás.  

Lits László, a Szolnok Városi Állatotthon Alapítvány felügyelő bizottsági elnöke arról számolt be hírportálunknak, hogy az Auchan áruház az egyik legnagyobb támogatója a menhelynek.

– A Szolnok Városi Állatotthon Alapítvány társadalmi felelősségvállalás és támogatás nélkül nem tudna létezni – hangsúlyozta Lits László.

– Az áruházlánc az egyik kiemelt partnerünk, mely a tavalyi évben összesen 3,5 tonna tápot ajándékozott a szolnoki menhelynek és több mint fél millió forintnyi vásárlók által adományozott összeget juttatott el számunkra.

A Podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában