Összefoglaló

2023.09.07. 20:40

Kigyulladt egy autó a szolnoki Zagyva-hídon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Fotó is készült a babakocsit toló ballonkabátos idegenről a szolnoki társasház előtt.

A csütörtöki megállapodás értelmében tartományi szinten is szorosabbra fűzi gazdasági és kulturális kapcsolatait a magyar és a kínai fél.

Ma is sokan fűtenek tűzifával, a megemelkedett gázárak mellett többen tértek vissza a hagyományos fűtési módokhoz. A tűzifa mázsánkénti ára a tavalyi évhez képest nem emelkedett, érdemes viszont meggondolni, hogy milyen fajtát választunk.

Ritkaságokkal várták a tiszafüredi régiségvásár látogatóit. A sokak által kedvelt piac a Kastély úti járdaszakaszon várta az érdeklődőket.

A nyarat is ki kell pihenni – így vélekedtek a rákóczifalvai Varsány Közösségi Ház munkatársai, aki ennek apropóján szerveztek programokat a a napokban.

A Szoljon.hu podcast legújabb vendége Papp Orsolya, a No Limits Sportegyesület elnöke és a Magyar Ugrókötelesek Szövetségének tagja, egy olyan sportág rejtelmeibe kalauzolja el a hallgatókat, amelyről Magyarországon a többség még mindig azt gondolja, hogy egy nőies sportágnak számít.

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség lopás vétsége és rablás bűntette miatt indítványozta annak a tiszaföldvári férfinak a letartóztatását, aki az elmúlt hónapokban Tiszaföldváron többször is lopott, végül egy idős férfit próbált kirabolni az otthonában, de a rendőrség tetten érte.

Nem érezte gyanúsnak a tolvaj, hogy 12 liter festékkel a hóna alatt sétált ki a boltból.

Lángok martalékává vált egy autó a Zagyva-hídon, Szolnokon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában