Karcag

2023.10.22. 15:35

Műsorral is kedveskedtek szüleiknek a refis diákok a szombati szalagavatón – galériával

Hetvenkét diák életében volt nagy nap a szombati.

Daróczi Erzsébet

Csodás tánccal készültek

Fotó: Daróczi Erzsébet

Október 21-én a Városi Sportcsarnokban tartotta szalagavató ünnepségét a Karcagi Nagykun Református Gimnázium három végzős osztálya. A 72 diákot, osztályfőnökeiket, a meghívott vendégeket, szülőket, hozzátartozókat Tóth Barna igazgató köszöntötte, majd feltűzte a végzős osztályok képviselőinek a szalagot. Ezt követően ők tűztek szalagot az iskolavezetésnek és osztályfőnökeiknek, akik végül maguk is minden végzősnek feltűzték a szalagot. 

A 12-esek irodalmi műsorral kedveskedtek szüleiknek, a diákokat Nagy Tünde Mária és Kentési Renáta tanárnők készítették fel, zongorán kísért Koppány Mária előadóművész, a közös dalt Házi-Sáray Mária magánének tanár tanította be. 

A műsor után a végzősök szülei egy-egy szál virágot kaptak, majd bécsi keringőt és egy fergeteges rockyt is láthattak a jelenlévők. Az este végén közös keringőre kérték fel szüleiket a diákok. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában