Alkotóház

2023.11.07. 08:30

Sütni szerető nagyik is részt vesznek a különleges törökszentmiklósi programon

Nagyszülők és unokák közös sütésével tartanak különleges programot hamarosan Törökszentmiklóson, az Apáról Fiúra Népművészeti és Kézműves Egyesület alkotóházában. Az esemény mindenki előtt nyitva áll.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Új programra, a Nagyik sütödéje nevű eseményre várja az érdeklődőket alkotóházába Apáról Fiúra Népművészeti és Kézműves Egyesület Törökszentmiklóson, november 11-én Márton, illetve november 25-én Katalin napján, délután 15 és 18 óra között.

Az ingyenes, de támogatható program mindenki előtt nyitva áll, azok előtt is, akiket érdekelnek a régi sütemények, receptek.

– November 11-én sós süteményeket, november 25-én édes süteményeket lehet sütni, de még nem áruljuk el, hogy milyen finomságok készülnek.
Biztatunk mindenkit arra, hogy hozzon magával régi recepteket, melyeket cserélni lehet, ehhez papírt és ceruzát is biztosítunk – tájékoztatott Molnár Anett, az Apáról-Fiúra Népművészeti és Kézműves Egyesület vezetője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában