Összefoglaló

2023.11.27. 21:00

Zsebikét egy percre sem lehet egyedül hagyni – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: szoljon.hu

Egy percre sem lehet egyedül hagyni Zsebibabát, a Jászapátin megnyúzva talált ebet. A kiskutya nehezen viseli a megpróbáltatásokat, legutóbb kishíján megfulladt

Századik születésnapja alkalmából köszöntötték a szolnoki Bende Imrét. A szépkorú családi körben ünnepelte múlt hét végén a jubileumi évfordulót, amelyre számtalan köszöntést kapott szeretteiről.

Egy 60 éves nő két évvel ezelőtt, éppen karácsony előtt nem sokkal próbált kirabolni egy 85 éves, időskori mozgásszervi betegségben szenvedő asszonyt Tiszaroffon. A Szolnoki Törvényszék másodfokon is döntött az ügyben.

Véget ért a Kedvenc Városom Szolnok elnevezésű vetélkedő, melynek döntőjében öt csapat mérte össze tudását hétfőn a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtárban. A diákok eddigi munkáit zsűri értékelte.

Édesanyja alattyáni albérletében töltötte az éjszakát egy fiatal férfi, aki hálaképpen meglopta. Az övtáskájából később, egy átlátszó pakkban 26,5 gramm fehér port foglaltak le a nyomozók, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Ferenc pápa állapota jó és stabil, nincsen láza és légzési nehézségei is enyhültek - közölt új információkat az egyházfő egészségének javulásáról Matteo Bruni szentszéki szóvivő hétfőn.

Izraeli–palesztin konfliktus: két nappal meghosszabbították a tűzszünetet és további foglyok elengedéséről is megállapodtak.

642. napja tart a háború a szomszédunkban. Intenzív harcok dúlnak Ukrajna keleti részén, rengeteg az áldozat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában