Ügyfélfogadás

2023.12.14. 13:00

Igazgatási szünet: két ünnep között csak egy kormányablak érhető el a Jászkunságban is

Igazgatási szünet lesz a kormányhivatalokban a két ünnep között. Érdemes december 22. előtt elintézni az előre tervezhető ügyeket a kormányablakokban és kormányhivatali ügyfélszolgálatokon.

Rimóczi Ágnes

December 27-29. között igazgatási szünet tartanak a kormányhivatalok. Ebben az időszakban korlátozott nyitvatartással országszerte 22 kormányablak és a Központi Okmányiroda fogadja az ügyfeleket.

Illusztráció
Fotó: Török János / Forrás: MW archív

Ahogy arról a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal hivatalos oldalán is beszámolt: a két ünnep közötti három munkanapon vármegyénként egy, a fővárosban három kijelölt kormányablakban lesz lehetőség ügyintézésre délelőtt kilenc és délután kettő óra között. Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Szolnokon a Széchenyi István körúti kormányablakban lesz ügyfélfogadás. Hogy pontosan milyen ügyeket lehet intézni ezekben a napokban, arról a kormányhivatal honalapján lehet tájékozódni.

A tájékoztatás szerint a kormányhivatalok és járási hivatalok a halaszthatatlan hatósági feladataikat az igazgatási szünetben is ellátják, azonban a folyamatban lévő eljárások határidejébe az igazgatási szünet időszaka nem számít bele. A kormányhivatalok által működtetett vizsgaállomásokon és a földhivatalokban szintén szünetel a félfogadás, utóbbiak január 3-án nyitnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában