Galériával

2023.12.20. 17:25

Közel ezer csomag tartós élelmiszert adtak át a rászorulóknak Szolnokon

Idén is tartós élelmiszerekből álló adományt osztottak a szolnoki családoknak. A rászorulók hétfő délután a városházán vehették át ezeket.

Köllő Judit

Összefogásnak köszönhetően közel ezer adag tartósélelmiszer-csomagot osztottak szét a városházán

Fotó: Mészáros János

Összesen 250 család részesülhetett tartós élelmiszeradományban szerda délután a szolnoki városházán. Az önkormányzatnak, a városi cégeknek és egyéb partnereknek köszönhetően 1000 adagnyi tartós élelmiszert és húst osztottak szét a rászoruló családoknak. Az eseményen Szalay Ferenc polgármester és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő köszöntötték a résztvevőket.

– Év közben is számtalan adományosztással találkozhatunk és nagyszerű dolog az, hogy mindez így év vége felé kicsúcsosodik. Mindez arról tanúskodik, hogy a szolnokiak nagylelkűek és egész évben gondolnak a rászorulókra – mondta a polgármester.

– Nagyon fontos az az összefogás, ami a várost és a város térségét jellemzi – vette át a szót dr. Kállai Mária. – Számtalan civil ember és vállalkozás van, akik jó szándékból egész évben segítik azt a hálózatot, amelynek szüksége van a támogatásra. Ezúton is köszönjük minden jótevőnek a támogatást és a segítséget.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában