Lista

2023.12.18. 09:00

Pánik a szolnoki óriáskeréknél, súlyos baleset Kunhegyesnél – ezek voltak az elmúlt hét legjei

Több jászkunsági kórházigazgatót is leváltanak, ököllel esett a felszolgálónak egy részeg férfi az egyik szolnoki kávézóban – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Nagy volt a riadalom Szolnok belvárosában

Fotó: Mészáros János

1. Pánik a szolnoki óriáskeréknél: a tűzoltók és a rendőrök is a helyszínre vonultak

Pillanatok alatt megfagyott a vér abban a járókelőben, aki a Szolnok belvárosában, néhány hete felépült óriáskerék tetején látott egy nőt, aki épp mászott felfelé az óriási szerkezeten múlt hét csütörtökön kora délután...

2. Több jászkunsági kórházigazgatót is leváltanak – mutatjuk, melyik intézményeket érinti a döntés

Pintér Sándor belügyminiszter december 31-ei hatállyal két vármegyei kórház főigazgatójának, a megbízott országos kórház-főigazgató pedig öt városi kórház főigazgatójának felmentéséről döntött. Az érintettek között van a szolnoki, a jászberényi és a mezőtúri kórház is.

A Szolnoki MÁV Kórház és Rendelőintézet bejárata. Ennél az intézménynél is vezetőcsere történik
Forrás: Google Térkép

3. Feszítővágóval szabadították ki az autóból a kunhegyesi baleset egyik sérültjét

Összeütközött három személyautó a 34-es főút 40-es kilométerénél, Kunhegyes közelében december 13-án, szerdán délelőtt. A település önkormányzati tűzoltóinak feszítővágóval kellett kiszabadítaniuk egy embert az egyik járműből. 

Egy embert feszítővágóval szabadítottak ki az egyik személyautóból
Fotó: Donka Ferenc

4. A Jászkunság is felkerül a fizetős utak listájára

Az Építési és Közlekedési Minisztérium december 5-én megjelent rendelete alapján január elsejével összesen 235 kilométerrel bővül a hazai díjköteles gyorsforgalmi útszakaszok hossza. Ahogy az az autopalyamatrica.hu cikkéből kiderül, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében is fizetnünk kell már bizonyos útszakaszok használatárért.

5. Támadás egy szolnoki kávézóban: ököllel esett a felszolgálónak egy részeg férfi

Egy ittas vezsenyi férfi kezdett el kötekedni egy szolnoki kávézó teraszán a kiszolgáló pultnál tartózkodó alkalmazottal még szeptember tizedikén, a történet végül verekedéssel zárult. Az ügyészség a büntetlen, cselekményét megbánó férfival szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratában.

Ebben a szolnoki kávézóban tört ki a verekedés
Forrás: Rendőrség

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában