Ünnep

2023.12.05. 20:06

Rászoruló gyerekeknek adtak át Mikulás Csomagokat

A szolnoki tanodák és a szegregátumban működő közösségi házak vezetőinek adtak át Mikulás csomagokat a városházán.

Köllő Judit

Dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő Fodor Andreának, az Újvárosi Tanoda vezetőjének adta át a Mikulás csomagot

Fotó: Nagy Balázs

Idén is számos jótevőnek köszönhetően több szegregátumban működő közösségi ház és szolnoki tanoda vezetője számára adtak át Mikulás csomagokat, hogy eljuttassák a rászoruló gyermekekhez. Az eseményen számtalan helyi vállalkozó segítségével, több mint 500 névre szóló csomagot sikerült készíteni a legkisebbeknek, amelyeket a vállalkozók,  dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Szalay Ferenc polgármester adott át. 

– Ezeknek a munkáknak a mutatója, hogy az év 365 napján keresztül milyen erővel dolgozik együtt egy közösség – fejtette ki az eseményen dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő. – A jótevők nem csak ünnepek előtt szervezkednek, hanem az év minden időszakában, amikor a gyermekek kerülnek a fókuszba. Köszönöm a jóakaratú villalkozóknak és magánszemélyeknek, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy több mint 500 Mikulás csomagot kiosszunk a térségben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában