Kapcsolatépítés

2024.01.28. 19:00

Az olimpia jegyében, francia hangulatban telt a 23. Menedzser Bál Jászberényben - videóval

A hagyományoknak megfelelően a tombola teljes bevételét jótékony célra ajánlották fel.

Illés Anita

Dr. Rédei István, a Jászsági Menedzser Klub Egyesület elnöke, Pócs János országgyűlési képviselő és Budai Lóránt, polgármester nyitotta meg a bált

Fotó: Pesti József

A Jászsági Menedzser Klub Egyesület szombaton immár huszonharmadik alkalommal rendezte meg a Menedzser Bált Jászberényben, a Déryné Rendezvényházban. Az est a 2024-es párizsi olimpiai játékok jegyében igazi francia hangulatban telt. A résztvevőket Szöllősi Gabriella, a rendezvény háziasszonya köszöntötte, majd Dr. Rédei István, a Jászsági Menedzser Klub Egyesület elnöke, Pócs János országgyűlési képviselő és Budai Lóránt polgármester nyitotta meg a bált.

 A közösség megalapítása óta folyamatosan erősödik, épül, egyre több tagja van. 2023-ban sikeres évet zártak, a képviselő-testület a város gyarapodását, fejlődését szolgáló jelentős támogatás elismeréseként Jászberény Város Mecénása Díjat adományozott a klubnak. Ötödik alkalommal rendezték meg a Jászsági Gazdasági és Fejlesztési Konferenciát, mely reagálva napjaink kihívására az átalakuló energiahasználatot állította a fókuszba. A hagyományoknak megfelelően a 23. Menedzser Bál is lehetőséget biztosított a cégvezetők számára a kapcsolatok építésére, erősítésére és természetesen a szórakozásra is. 

Az ízletes vacsorát tánc követte, a talpalávalóról a TrafficBand zenekar gondoskodott. Az est folyamán a Párizsi Randevú című műsort sanzon, pantomim és tánc színesítette Ullmann Zsuzsa és Bardóczy Attila, az Operettszínház művészei, valamint Kőrösi Áron pantomim művész közreműködésével. A tombola teljes bevételét jótékony célra, a jászberényi Kutyákkal az Életért Alapítványnak ajánlották fel. A bál fővédnökségét Dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár vállalta. 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában