Frissítve

2024.01.29. 11:37

Feloldották a korlátozást: kijavították a szolnoki Szent István híd szerkezetét – galériával!

Egész délelőtt dolgoztak a szakemberek a Szent István hídon. A munkálatok ideje alatt félpályán halad a forgalom Szolnok határában.

Rimóczi Ágnes

A szakemberek a szolnoki Szent István hídon végeztek felújítási munkálatokat

Fotó: Mészáros János

FRISS – 12:45:

A javítás rendben zajlott, a munka már be is fejeződött a Szent István hídon. 

– A szakemberek a munkálatokkal végeztek, a vállalkozó levonult a hídról – tájékoztatta hírportálunkat nem sokkal dél után a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztálya.

Korábban írtuk:

Félpályás útlezárás mellett dolgoznak a szakemberek a szolnoki Szent István hídon. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint a dilatációs szerkezet javítják a társaság munkatársai a híd Debrecen felőli végén.

– A hídfőnél zajló munkálatok időtartama alatt a váltakozó irányú közúti forgalmat forgalomirányító fényjelző készülék irányítja. A megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett elkorlátozó jelzőtáblák hívják fel a közlekedők figyelmét.

A munkálatok ideje alatt, a tervek szerint délután öt óráig, torlódásra kell számítani – hívták fel a figyelmet az illetékesek a munkálatokkal kapcsolatosan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában