Egészségügyi ellátás

2024.01.10. 18:30

Fogorvossal kötöttek előszerződést Kunszentmártonban

Új fogorvos kezdheti meg a munkát hamarosan a tiszazugi városban. Mindent elkövetnek azért, hogy a lehető legrövidebb időn belül elindulhasson a rendelés.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A kunszentmártoni 1. számú fogorvosi körzetre vonatkozó feladat-ellátási szerződés megszűnt, mivel dr. Fakhouri Antoine nemrégiben elhunyt. 

– Mindent elkövettünk, hogy minél hamarabb betöltsük az üres körzetet. Több fogorvossal is egyeztettünk személyesen, illetve telefonon – közölte a város közösségi oldalán Wenner-Várkonyi Attila polgármester. Mint kifejtette, a doktor özvegye, a praxisjog örököse december végén tájékoztatta őket arról, hogy dr. Madár Réka fogorvos megvásárolta a praxisjogot. 

A képviselő-testület a napokban döntött az előszeraződés megkötéséről, valamint a rendelőben beüzemelt kezelőegység, fogorvosi szék, valamint két kompresszor megvásárlásáról.

– Ezzel elindulhat az engedélyeztetési eljárás, mely végén a praxisjog megszerzésével és a fent említett feladat-ellátási szerződés megkötésével doktornő megkezdheti a munkát – részletezte a következő lépéseket.

Hozzátette: mindent elkövetnek, hogy a lehető legrövidebb időn belül indulhasson a rendelés. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában