Kampány

2024.01.25. 15:30

Pénteken délelőtt Kisújszálláson toboroznak határvadászokat a rendőrök

Tíz órától a Rendezvény téren adnak tájékoztatást az érdeklődőknek

Mészáros Géza

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kilenc településen, tizennégy helyszínen várták ezen a héten is a határvadászképzés iránt érdeklődőket – informálta hírportálunkat a főkapitányság sajtóosztálya.

A vármegye rendőrei a toborzópontoknál megjelenteknek tájékoztatást adtak a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról.

Mint megtudtuk, ezen a hétvégén is folytatódik a határvadász-toborzás a térségünkben. Január 26-án 10 órától Kisújszálláson, a Rendezvény téren szervezett nyílt napon folytatódik a toborzás. A rendőrök minden helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adnak, ami a szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt elérhető az alábbi oldalon.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában