Egyeztetések

2024.01.25. 06:55

Szeretnék újra maguk üzemeltetni a bölcsődét Mezőtúron

Újra a város üzemeltetné a bölcsődét Mezőtúron. Az egyeztetések már folynak.

Rimóczi Ágnes

A tervek szerint újra a városé lehet a mezőtúri bölcsőde

Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

A tervek szerint újra önkormányzati fenntartásba kerülhet a városi bölcsőde Mezőtúron. A városvezető a témával kapcsolatban közösségi oldalán tájékoztatta a lakosságot.

Évek óta újra és újra felmerül a kérdés, hogy visszavegyük-e bölcsődénk üzemeltetését. Most ismét elindultak ezzel kapcsolatban a találgatások, ezért szeretnék hiteles információval szolgálni 

– írta bejegyzésében Szűcs Dániel. 

Ahogy a polgármester rámutatott: a háttérben már egy ideje valóban tárgyalnak a jelenlegi üzemeltetővel és a megbeszélések abba az irányba mutatnak, hogy változás lehet a működtetésben. 

– Célunk, hogy ősztől, óvodáinkkal szoros együttműködésben újra önkormányzatunk üzemeltesse a bölcsődét. A javaslatot hamarosan a képviselő-testület elé fogjuk terjeszteni – emelte ki a városvezető, hangsúlyozva, hogy az átvétel során természetesen kiemelt figyelmet fordítanak az ott dolgozókra és a további fejlesztésekre.

A témával kapcsolatban Szűcs Dániel arról is beszámolt, hogy az önkormányzat tavaly pályázatot nyújtott be egy új bölcsőde építésére. Ezzel kapcsolatban egyelőre nincs új információ, de bíznak a pozitív fejleményekben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában