Pályázat

2024.02.16. 12:30

A párizsi olimpiáról rajzolhatnak plakátot a jászkunsági diákok

Rajzpályázatra invitálják a vármegyei diákokat, akik párizsi olimpiáról rajzolhatnak plakátot.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Gettyimages.com

A Jászkun-Picard Francia-Magyar Baráti Körök Egyesülete és az Europe Direct Szolnok francia témájú plakátkészítő versenyt hirdet, melyre Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei középiskolások jelentkezését várják.

– A pályázat témája a 2024-es párizsi olimpia. A plakátok bármilyen technikával, de csak A3-as méretben készülhetnek. Szeretném kihangsúlyozni, hogy a pályázatra nem csak franciául tanulók jelentkezhetnek – mondta el a felhívással kapcsolatban Bali István, a Jászkun-Picard Egyesület elnöke.
A pályaműveket személyesen, postán vagy elektronikusan kell eljuttatni az Europe Direct Szolnokhoz (Verseghy Ferenc Könyvtár, Szolnok, Kossuth tér 2., [email protected]) március 8-ig. 

– A legjobb plakátokat díjazzuk és kiállítjuk a március 23-ai Frankofón Ünnepen a könyvtárban. A díjkiosztót is ezen az eseményen, délelőtt tíz órától tartjuk majd – tette hozzá Bali István.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában