Tájékoztatás

2024.02.13. 11:27

Keddre a belvárosi Dr. Sarkady utcában lett csőtörés Szolnokon, ami miatt a Jókai utcát is lezárták

A Jókai utca elején, az Ady Endre út felől a Szolnok Városi Közterület-felügyelet munkatársai tájékoztatják az utcába behajtani akaró járművezetőket a haváriahelyzetről.

Mészáros Géza

Dolgoznak a szakemberek

Fotó: Mészáros Géza

Keddre virradóra felszín alatti vízhálózati csőtörés keletkezett a Dr. Sarkady László (volt Tisza Antal) utca és a Tófenék utca kereszteződésénél, a papír- és írószerbolt és a Pertu kocsma között. A Víz- és Csatornaművek Zrt. munkatársai hamarjában nekiláttak a hibafeltárásnak. Ám mivel a Dr. Sarkady László és a Tófenék utca is a keskenységük miatt egyirányú, a munkálatok idejére le kellett zárni a Jókai utcát, ahová, ha jármű behajtana, nem tudna, csak a forgalomakadályozással kitolatni.

A Jókai utca elejét az Ady Endre úti „bejáratánál” lezárták, ott a Szolnok Városi Közterület-felügyelet munkatársai tájékoztatják az utcába behajtani akaró járművezetőket a haváriahelyzetről. Információink szerint a hibaelhárítás még kedden befejeződik, és a társaság szakemberei igyekeznek azon, hogy a területen minél előbb újraindulhasson a forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában