Ünnepi segítség

2024.03.21. 13:00

Húsvéti élelmiszercsomagot kapnak a családok Tiszabőn

Élelmiszercsomaggal teszi könnyebbé a családok húsvétját a tiszabői önkormányzat, az egyebek mellett sonkát, és tartós élelmiszereket tartalmazó csomagra már lehet jelentkezni, és a jövő héten kapják meg az igénylők.

Molnár-Révész Erika

Március 27-ig lehet jelentkezni húsvéti élelmiszercsomagra Tiszabőn, a polgármesteri hivatalban. A kistelepülésen ünnep előtt minden évben kapnak ilyen formában segítséget a családok. 

húsvét,élelmiszercsomag,tiszabő
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

– A csomag azért nagy segítség főleg az idei ünnep előtt a családoknak, mert a húsvét most a hónap végére esik. Így, az egyebek mellett sonkát, kolbászt, lisztet, olajat és tartós tejet tartalmazó ajándékcsomag úgy gondoljuk, nagy segítséget nyújthat a háztartásoknak. Itt, Tiszabőn ugyanis nagyon sokan közmunkából élnek – tájékoztatott Bíró Zoltán alpolgármester.

Mint elmondta, az adományt a szociális keretből finanszírozza az önkormányzat, a csomagokat jövő hét második felében osztják a hivatal udvarán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában