Választás

2024.03.21. 18:55

Megvan a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Jászberényben

Bemutatták csütörtökön a kormánypártok polgármesterjelöltjét és egyéni képviselőjelöltjeit a júniusi önkormányzati választásra.

Rózsa Róbert

Hajnal-Nagy Gábort indítja a polgármesteri posztért a Fidesz-KDNP pártszövetség Jászberényben – jelentette be csütörtökön a kormánypártok jászberényi csoportjának elnöke. Kis-Némehtné Király Éva elmondta, Hajnal-Nagy személyében egy jászberényi születésű, több mint egy évtizedes önkormányzati tapasztalattal rendelkező lokálpatriótát jelöltek, aki munkájával eddig is támogatta a jászberényieket, és igyekszik mindenben a város érdekeit szolgálni.

A Fidesz-KDNP jászberényi polgármesterjelöltje, Hajnal-Nagy Gábor (középen) mellett a pártszövetség egyéni képviselőjelöltjei is bemutatkoztak
Fotó: Pesti József

– A legfontosabb, hogy új hangot képviseljünk a városban. Szakítani szeretnénk a konfrontatív politikával és a városért szeretnénk dolgozni – jelentette ki az újdonsült polgármesterjelölt. Hajnal-Nagy Gábor elmondta, szeretnek Jászberényben élni, szeretika várost, ez motiválta őt és a képviselőjelölteket abban, hogy megméressék magukat a választáson.

Kiemelte, szeretnénk félretenni a felesleges vitákat a kampányban, saját értékeik mentén szeretnének kampányolni, elsősorban a saját mondanivalójukat szeretnénk bemutatni. Hozzátette, az ehhez szükséges választási program még csiszolódik.

A polgármesterjelölt mellett bemutatkoztak a Fidesz-KDNP egyéni képviselőjelöltjei is. Az egyes és a kettes számú választókörzetben is gazdasági szakembert indítanak a kormánypártok: előbbiben Bota Judit, vállalkozót, utóbbiban Oláh Szabolcs, közgazdászt. A 3. számú választókerületben Sípos Zoltán, testnevelő tanár, a négyesben Buck Miklós, építészmérnök, az ötösben Zezula István lakatos, hegesztő indul. Bódis Béla személyében tapasztalt jelölt indul a hatos választókörzetben, míg a hetesben Antal-Bús Barbarától a fiatalok megszólítását várja a pártszövetség. A nyolcas körzetben maga a polgármesterjelölt indul, míg a kilencesben Sárközi Csabáné Béres Krisztina, a tízesben pedig Sárközi Csaba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában