Fejlesztés

2024.03.02. 10:30

Teljes felszereltséggel nyit márciusban, Újszilváson a Kerekerdő Bölcsőde

240 millió forintból épült Újszilváson a Kerekerdő Bölcsőde, amelyet márciusban vehetnek birtokba a kisgyerekek.

Rózsa Róbert

Az újszilvási Kerekerdő Bölcsőde 2024. március 1-jén megnyitja kapuit – közölte a jó hírt csütörtökön hivatalos közösségi oldalán a település. Azt írták, a bölcsődei ellátásukkal elsősorban az újszilvási családokat szeretnénk támogatni, ám szabad férőhely esetén a környező települések gyermekeit is fogadják.

játszótér, játék, szórakozás
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

– Egy teljesen új, 300 négyzetméteren kialakított, két csoportszobás intézményben várjuk márciustól a gyerekeket – árulta el ezzel kapcsolatos érdeklődésünkre Újszilvás polgármestere. Dr. Petrányi Csaba elmondta, 240 millió forintból épült a bölcsőde, amely a Pest vármegyei kompenzációs keret támogatásából valósult meg. Az új épület összkomfortos, minden szükséges felszereléssel ellátott, amelyben 24 kisgyermek számára van férőhely.

A településvezető hozzátette, a már korábban is meglévő mini bölcsődével együtt immár 32 bölcsődei hely van Újszilváson.

Az új bölcsődébe beiratkozni február 22-én 9 és 16 óra között az ÁMK Kerekerdő Óvodában, Újszilváson, a Szent István utca 2. szám alatt lehet. A beiratkozáshoz a gyermek és szülője személyazonosító igazolványára, lakcímkártyájára, a gyermek születési anyakönyvi kivonatára és tajkártyájára van szükség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában