Szoljon podcast

2024.04.05. 19:54

A kaszkadőrök veszélyes világába kalauzol a szolnoki Hagyó Tamás, álommunkáiról is mesél

Mindenkinek megvan a maga „sztorija”, azon az úton, ami idáig hozza. Hagyó Tamás kaszkadőr jó és rossz élményekről, rajongott szakmájáról is mesél.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Hagyó Tamás kaszkadőr nem mindennapi foglalkozást űz, mely a legkevésbé sem veszélytelen. Sokféle válasz létezik arra, hogy az ember fia miért adja ilyesmire a fejét, sőt arra is, hogy az ember lánya miért tesz így. Tamás saját példáján keresztül igyekszik megválaszolni a témával kapcsolatban felmerült kérdéseket. 

Hagyó Tamás
Vendégünk: Hagyó Tamás kaszkadős
Fotó: Daróczi Dorottya

Egyebek mellett a szakma változatosságáról, területeiről, veszélyes és kevésbé veszélyes oldalairól mesél. Elárulja, milyen ismert filmekben szerepelt már, illetve milyen „álommunkái” vannak. Szót ejt arról is, hogyan birkózott meg családja ezzel a döntéssel, emellett saját pozitív és negatív tapasztalatairól szintén beszél. 

A Daróczi Dorottya rádiós szerkesztővel készült beszélgetésben hasznos tanácsokat és tippeket is ad azoknak, akik kacérkodnak ezzel a pályával. Azt azonban többször hangsúlyozza, hogy általában nem egyenes út vezet a sikerig, és minden kaszkadőrnek megvan a saját sztorija, indíttatása, élménye, amiért ezt az utat választja. Ezen a területen bizony nincs két egyforma sors.

A podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában