Megméretés

2024.04.18. 15:00

A berényi állatkert ad otthont a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedő döntőjének

A Jász-Nagykun Szolnok vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság ismét megszervezi a „Közlekedik a család” elnevezésű verseny döntőjét. Június 1-én, szombaton reggel kilenc és délután három között a Jászberényi Állat és Növénykert ad otthont a verseny vármegyei döntőjének.

Köllő Judit

A Közlekedik a család elnevezésű vetélkedő célja, hogy a gyalogosok, kerékpárosok, gépjárművezetők, de még az autók utasainak figyelmét is felhívják a biztonságos, balesetmentes közlekedés fontosságára. A szervezők célul tűzték ki a szülői példamutató magatartás, valamint a család, a közösség nevelő erejének hangsúlyozását is. 

Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A családok KRESZ elmélet, vezetéstechnika, kerékpáros ügyességi vetélkedő, elsősegélynyújtás és más játékos feladatokban mérhetik össze tudásukat. Azon oktatási intézményeket, amelyekből a legtöbb család jelentkezik a vetélkedőre a Skoda Márkaképviselet értékes díjazásban részesíti.

A versenyben részt vevő családok részére az állatkertbe való belépés díjmentes.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában