Összefogás

2024.04.12. 11:23

Süteményvásárral segítik a szolnoki Fülöp Péter álmait pénteken

Már második alkalommal szerveznek jótékonysági süteményvásárt a szolnoki Fülöp Péter javára. Az egykori ifjúsági válogatott röplabdázó fő célja, hogy balesete után újra volán mögé ülhessen, ehhez azonban több igen költséges feltétel köti. Április 12-én a Széchenyi városrészben várják azokat, akik az édesség vásárlásával hozzájárulnának a fiatalember álmainak megvalósulásához.

Pakainé Pusztai Nóra

A szolnoki Fülöp Péter, ifjúsági válogatott röplabdázó 2018 nyarán szenvedett súlyos balesetet, de nem adta fel, újra lábra állt jelenleg két mankóval jár, már gyakorolja az egy mankóval való közlekedést, viszont még erősödnie kell, hogy ez könnyebben menjen. 

Woman holding a baking sheet with freshly baked cookies and conchas
Fotó: Gettyimages.com / Forrás:  Illusztráció

Vízi terápiára jár, kezével sokat foglalkozik, hogy újra vezethessen, illetve folyamatos a gyógytorna az életében. 

Ahogy a fiatalemberről megtudtuk, a fő célja, hogy újra volán mögé ülhessen, ehhez pedig egy átalakított autó szükséges, amelyet kényelmesen, és biztonságosan tud vezetni. 

A pénteki süteményvásár bevételét a költségek fedezésére fordítják, illetve kiegészítik a terápiás kezelést is. Április 12-én déltől a Széchenyi városrészben a piros iskola mellett várják azokat, akik édesség vásárlásával hozzájárulnának a fiatalember álmainak megvalósulásához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában