BÖLCSŐDEBŐVÍTÉS

2018.04.12. 12:43

Még tart az ismételt közbeszerzés Jászárokszálláson

A város önkormányzata korábban támogatást nyert a bölcsőde épületének felújítására, bővítésére. Az elképzelések szerint a jelenleg huszonnyolc férőhelyes létesítményt szeretnék negyven férőhelyesre bővíteni.

Banka Csaba

Beszámoltunk róla, hogy a kivitelezésre először meghirdetett közbeszerzési eljárást eredménytelennek nyilvánította a képviselő-testület.

Gergely Zoltán polgármester elmondta, hogy irreálisan magasnak tartották az ajánlatokban megjelent vállalási árakat. Időközben lejárt az újonnan meghirdetett közbeszerzés határideje is.

A településvezető elmondta, hogy érkeztek pályázatok, amelyek hiánypótlásának határideje a héten lejár. Azt követően, hogy megtörténik a hiánypótlás, a képviselő-testület a jövő heti ülésén dönt a folytatásról.

Gergely Zoltán megjegyezte, hogy az építési kapacitások már igencsak szűkösnek látszanak ebben az évben, így jóval magasabb árakat látnak, mint az korábban tervezhető volt.

A képviselő-testület dönt majd arról, hogy a beérkező ajánlatok közül ez alkalommal lesz-e megfelelő a város számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában