ASZTALITENISZ

2018.07.06. 10:00

A Volán versenyzője Kiskunmajsán remekelt

Kiskunmajsán rendezték meg a kelet-magyarországi újonc és serdülő ranglistaversenyt.

Szöllősi Péter

Csór Laura

Fotó: Szőlösi Péter

Az eseményen a Jászkun Volán Sport Clubot Csór Laura és Barna Ádám képviselte. Laura az U11-es korosztályban a csoportját magabiztosan nyerte meg, szettveszteség nélkül.

Erőnyerőként rögtön a négy közé került, ahol a békési Szilágyi Líviát szintén könnyedén múlta felül, a döntőben viszont nem bírt a soltvadkerti Müller Evelinnel. Ezzel a második hellyel megőrizte hatodik helyét a korosztályos magyar ranglistán.

A két évvel idősebbek között is szépen menetelt, hiszen a selejtezőből jó játékkal jutott fel a főtáblára, ahol az első kiemelt Hudák Dorinával (Orosháza) szemben alulmaradt, de az 5–8. helyért zajló csatározásban győzött a szegedi Hangai Flóra és Szilágyi Lívia ellen is, így végül az ötödik helyen zárt.

Csór Laura
Fotó: Szöllősi Péter

Barna Ádám az U13-asok mezőnyében, a csoportkörben két győzelem mellett egy vereséget is begyűjtött, ami továbbjutást ért a nyolcaddöntőbe, ott azonban 3:2-re kikapott a harmadik kiemelt Vörös Balázstól (KSI).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában