FRISSÍTVE/LABDARÚGÁS

2018.08.11. 10:44

Kemény meccsre számíthat a Berény és a Szolnok is

A második forduló mérkőzéseit rendezik a harmadosztályban. A Szolnok a Putnok, míg a Jászberény a Gyöngyös vendége lesz szombaton 17 órakor.

Varga Csaba

A jászberényi Menczeles kapus jó formájára is szükség lesz.

Fotó: Pesti J.

Nem igazán sikerült a rajt a Szolnoki MÁV FC legénységének, amely gól nélküli döntetlent játszott a Salgótarjánnal a Tiszaligetben. A kék-fehérek vezetőedzője, Tóth Tibor ennél többre és jobbra számított az újonc SBTC ellen.

De mint tudjuk, minden meccs más, Putnokon javíthatnak a szolnokiak. A borsodiak a rajton Debrecenből hoztak el egy pontot, miután 2–2-es döntetlent játszottak a DEAC otthonában.

– Föltérképeztük mai vendéglátóinkat, amely masszív csapat, nem csoda, hiszen az NB II-ből öt játékost igazoltak – mondta Tóth Tibor.

– Nálunk a múlt héten kiállított Horgosi Donát egymeccses eltiltást kapott, helyét Szabó Ricsi veszi át a védelem közepén. Tudjuk, hogy több kell annál, amit eddig mutattunk, a lényeg, hogy pontért vagy pontokért utazunk Putnokra.

A Jászberény bravúrgyőzelemmel nyitott Cigándon, most újabb idegenbeli derbi vár Farkas Jánosékra, momentán Gyöngyösön.

– Örültünk a sikernek, de hétfőtől már a Gyöngyös ellen készülünk – mondta Arany László, a JFC vezetőedzője.– Videón láttuk leendő vetélytársunk első meccsét, amit 3-1-re veszítettek el a Sényővel szemben, hazai pályán. Egy biztos, többet tudnak annál, mint amit a Sényő ellen mutattak, ha fegyelmezetten és koncentráltan játszunk, ismét jó eredményt érhetünk el.

FRISS – 20:05 – Nyert a Szolnok és a Jászberény is

A labdarúgó NB III. 2. fordulójának eredményei

PUTNOK – SZOLNOKI MÁV FC 1-2 (0-0)

Gólszerzők: Bene A. (79.), ill. Simon A. (81.), Tisza (92.)

GYÖNGYÖS – JÁSZBERÉNYI FC 0-4 (0-1)

Gólszerzők: Svednyuk (29.), Farkas J. (48.), Szanka (85., 91.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában