Röplabda

2018.10.08. 13:03

3 kérdés, 3 válasz: Gönczi Imrével, a Kecskeméti RC ütőjátékosával beszélgettünk

Pabar Gyula

– Milyen érzés volt korábbi csapata ellen pályára lépni?

– Szokatlan, mivel korábban még sosem éltem át hasonlót. De igyekeztem ezen mihamarabb túltenni magam, és jó játékkal hozzájárulni új csapatom, a Kecskemét győzelméhez.

– Sokakat meglepett azzal, hogy eligazolt Szolnokról.

– A körülmények és a pályafutásom szempontjából meg kellett hoznom ezt a döntést. Időbe telt, mire felvettem a ritmust, s azt a fajta gyors játékot, amit az edzőnk, Dávid Zoltán preferál. Valójában számomra is csak ekkor vált világossá, hogy mennyi mindenben kell még fejlődnöm. De pontosan ez a célom, ezért el is fogok követni mindent a jövőben.

Gönczi Imre

– Ezek szerint jobb helyre nem is kerülhetett volna…

– A félreértések elkerülése végett, imádom Szolnokot, szerettem ott játszani, így semmi sem zárja ki, hogy később majd visszatérjek. De a felvetésére reagálva, nagyon fontos a számomra, hogy még jobb játékossá válhassak, és mindezt ne egy teljesen ismeretlen közegben. Többekkel már játszottam együtt korábban. Például Krupánszki Olivérrel együtt lettünk kupagyőztesek 2017-ben, most pedig egy lakásban lakunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában