LABDARÚGÁS

2018.11.08. 11:02

Tovább nyújtotta veretlenségi sorozatát a Tiszakécske

Hétközi mérkőzésekkel folytatódtak a másodosztályú bajnokság küzdelmei szerdán délután és este.

Pabar Gyula

Talán még emlékeznek rá, hogy milyen pocsékul kezdte az idényt a Tiszakécske. Előbb a Soroksártól kapott ki 4–0-ra, majd pedig a Gyirmóttól 5–0-ra. Ezt követően két gól nélküli döntetlen következett a Kazincbarcika és a Mosonmagyaróvár ellen, majd megtörve a jeget, 2–1-re legyőzte a Budaörs gárdáját.

Ettől aztán teljesen megtáltosodtak Szabó István László tanítványai, akik immár sorozatban kilenc mérkőzés óta veretlenek, ráadásául a minap esélyt sem adva a Budafoknak – utóbbi ezzel zsinórban öt vereségnél tart –, hazai pályán arattak 3–0-s győzelmet. Batizi-Pócsi Balázs, Károly Bálint és Gréczi Gábor voltak a gólszerzők.

A játéknap másik délutáni találkozóján a Budaörs 2–0-ra nyert az újonc Monor otthonában. A vendégek gyakorlatilag negyedóra alatt elrendezték a három pont sorsát, hiszen Kesztyűs Barna a tizedik, míg Sajbán Máté a tizenötödik percben volt eredményes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában