ASZTALITENISZ

2019.01.17. 09:39

Egyéniben búcsúztak Ecsekiék

A világranglista 118. helyén álló, zagyvarékasi kötődésű Ecseki Nándornak és a szolnoki Szudi Ádámnak (158.) egyaránt a selejtező második köre jelentette a végállomást egyéniben a fővárosi BOK Csarnokban zajló World Tour-versenyen.

Pabar Gyula

Már a nyitófordulóban is kőkeményen meg kellett dolgozniuk a srácoknak a továbbjutásért, végül Ecseki az osztrák David Serdaroglu, míg Szudi az angol David McBeath ellen tudott nyerni 4–3-ra. Ugyanakkor a második körben már mindketten náluknál magasabban rangsorolt ellenfelet kaptak: Ecseki a francia Alexandre Robinottal (95.), Szudi pedig a kínai Csou Jüvel (61.) szemben maradt alul 4–0-val.

Ami a magyar hölgyeket illeti, egyedül Pergel Szandra maradt talpon az egyéni selejtezőjének második fordulóját követően. Itt a horvát Mateja Jegerrel csapott össze, akit 4–1-re legyőzött. A harminckettes főtáblára kerülésért vívott mérkőzését azonban 4–0-ra elbukta a német Petrissa Soljával szemben.

A főtáblás küzdelmek egyébként csütörtökön délelőtt kezdődnek, egyéniben Majoros Bence, Póta Georgina és Madarász Dóra, míg párosban az Ecseki Nándor, Szudi Ádám, a Póta, Matilda Ekholm és a Szudi, Pergel kettős érdekelt – mindannyian alanyi jogon jutottak fel a főtáblára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában