ASZTALITENISZ

2019.02.08. 10:00

Nem sikerült az éremszerzés

Az ifjúsági válogatott Nagypál Márta meggyőző játékkal jutott a Budapest-bajnokság elődöntőjébe egyesben.

Szöllősi Péter

A Jászkun Volán Sport Club versenyzője a tizenhat között Czeglédi Szilviát (Statisztika), a nyolc között Volentics Annát (Dunakeszi) verte játszmaveszteség nélkül. A négy között az első kiemelt Harasztovich Fannitól (Statisztika) kapott ki, míg a bronzmeccsen Menkő Veronikával (Statisztika) szemben maradt alul. Párosban a kecskeméti Drabant Anitával a negyeddöntőig jutott.

Csór Laurának saját korosztályában (U12) és U13-ban is a negyeddöntő jelentette a végállomást, míg az ifjúságiak között továbbjutott csoportjából.

Egyed Adriána élete első ranglistaversenyén Laurával az ifjúságiak párosában egy győzelmet és egy szoros vereséget könyvelhetett el a selejtezőben. Rónafalvi Petra egyesben és párosban is feljutott a főtáblára, utóbbiban a nyolcaddöntőben esett ki Tanács Nórával (Soltvadkert) az oldalán.

Barna Ádám és Zsigmond Ramón a serdülők mezőnyében egyaránt négy-négy ranglistaponttal gazdagodott. A karcagi Dobó István az újoncok mezőnyében a harminckettő között búcsúzott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában